De vloer van een woning is naast de buitenmuur een van de grootste warmteverliezende bronnen. Het aanbrengen van vloerisolatie is dan ook een ideale manier om dit warmteverlies tegen te gaan. En dat merkt u, ook in uw portemonnee!

 

In woningen welke gebouwd zijn voor 1980 ontbreekt vaak een (goede) vloerisolatie. Deze wat oudere woningen zijn zodoende uitermate geschikt voor het isoleren van de vloer. In termen van energiezuinigheid valt in deze woningen een forse 'winst' te behalen. En naast een energiezuinige woning zorgt vloerisolatie ook voor een verbeterd wooncomfort. In ons vochtige en natte zeeklimaat hebben veel woningen last van vochtige of natte vloeren. Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat vocht uit de kruipruimte u woning kan binnentrekken. De isolatie, die aan de onderzijde van de vloer wordt aangebracht, houdt het vocht uit de kruipruimte tegen. Zo is een vochtige en natte vloer echt verleden tijd!

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor het laten aanbrengen van vloerisolatie voor uw woning. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de door u gewenste vloerisolatie en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger. 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Energie besparen door een goede vloerisolatie? Vraag hier uw offertes aan.