Een hovenier helpt u in meest brede zin bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij helpen u bij tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Denk hierbij ook aan het aanleggen van sierbestrating en tuinverlichting. Een hovenier kan dat doen voor particulieren en voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld voor bedrijfstuinen en kantoortuinen.

 

Wanneer u geen tijd heeft voor het onderhoud van uw tuin, niet over groene vingers beschikt of (een deel van) het werk liever overlaat aan de vakbekwame hovenier, dan is het inschakelen van de hovenier voor het tuinonderhoud een logische keuze.
 De meeste hoveniersbedrijven bieden hiervoor verschillende mogelijkheden:


  • 3x per jaar tuinonderhoud, voorjaar, zomer, najaar
  • Maandelijks tuinonderhoud
  • Wekelijks tuinonderhoud in het groeiseizoen (= inclusief grasmaaien)

Vanzelfsprekend is het niet zo dat u vast zit aan contractuele verplichtingen, het is goed mogelijk om een hovenier in te schakelen op het moment dat het u het beste uitkomt.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor het incidentele of periodieke onderhoud van uw tuin door de hovenier. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de hovenier voor het tuinonderhoud en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van hoveniersbedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Uw tuin vakkundig laten onderhouden door de echte vakman? Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan voor tuinonderhoud door de hovenier.