Eeen goedwerkende cv-ketel zorgt voor extra comfort, echter ook een cv-ketel zal regelmatig onderhouden moeten worden om een goede werking te kunnen garanderen.


Door uw cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudscontract van een erkend installatiebedrijf vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Voor u een contract sluit wordt de staat van onderhoud van uw cv-ketel gecontroleerd.


Voor Cv-ketels met een maximaal haalbaar vermogen tussen 40 kW en 70 kW krijgen jaarlijks in plaats van eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt. Hierdoor kan een eventueel onderhoudscontract voor de grotere modellen duurder uitvallen dan in een situatie waar sprake is van een cv-ketel met een lager vermogen


Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor een deskundig onderhoud van uw cv-ketel. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan waar uw voorkeur naar uitgaat wat betreft onderhoud en service en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.


Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Uw CV-ketel goed onderhouden? Vraag hier offertes aan voor een goede service en perfect onderhoud.