Uw woning goed isoleren begint met het laten plaatsen van dubbelglas. Doordat er bij dubbelglas, zoals de naam het al zegt, er gebruik wordt gemaakt van 2 glasplaten is de kans op warmteverlies aanzienlijk minder. Ten gevolge hiervan hoeft u minder hard te stoken om uw woning te verwarmen en bespaart u dus op de energierekening. Uiteraard zit hier wel een prijskaartje aan vast. Dubbelglas is in aanschaf duurder dan enkelglas, maar de aanschafkosten worden door een lagere energierekening snel terug verdient.

 

Wilt u meer besparen op de energierekening, overweeg dan HR+ of HR++ glas. Bij dit glastype wordt er geen stilstaande lucht tussen de glasplaten gebruikt maar specifieke edelgassen. Deze gassen zorgen ervoor dat het warmteverlies verder wordt gereduceerd.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor deskundige plaatsing van dubbelglas door een erkende glaszetter. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen zijn ten aanzien van dubbelglas en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse leveranciers in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

Energiebesparen door dubbelglas of HR glas? Vraag hier uw offertes aan.