Kunststof kozijnen, dat is het beste van twee werelden. Het beste van hout en aluminium vind je terug in kunststof kozijnen. Door een kunststof kozijn met verdiept profiel uit te voeren met houtnerfstructuur en een houtlook verbinding toe te passen wordt de karakteristieke uitstraling van een houten kozijn nagebootst. Daarnaast isoleert kunststof beter dan de andere materialen en het heeft een minstens zo lange levensduur en vergt net zo weinig onderhoud als aluminium. Met de aantekening dat kunststof kozijnen ook nog eens minder kosten.

 

Naast het financielle aspect bieden kunststof kozijnen u nog een groot scala aan andere voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld hout en aluminium:

 

  • Vaak kan een kunststof kozijn zonder vergunning worden geplaatst.
  • Kunststof is brandveilig, dat komt door de brandvertragende werking, anders gezegd het materiaal is moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.
  • Het productieproces van een kunststof kozijn is relatief milieuvriendelijk, ondanks het gebruik van ruwe aardolie en de nodige energie.
  • U kunt de binnenkant van het kozijn anders kleuren dan de buitenkant van het kozijn.
  • Houtnerfstructuur behoort altijd tot de mogelijkheden, in tegenstelling tot een houtlook verbinding.
  • Alcoholen (bier, wijn), minerale vetten, oliën, niet-oxiderende zuren en zouten tasten het kunststof niet aan.
  • Wilt u een kozijn dat op en top beveiligd is, dan kan worden gekozen voor stalen inbraakvertragende sluitnokken met meerpuntsluiting en/of inbraakwerende pakketten met Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor uw nieuwe kunststof kozijnen. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de gewenste kozijnen en u verstuurt het formulier.  Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger. 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Kunstof kozijnen nodig? Verstandig om dan offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers.