Er zijn verschillende soorten kunststof dakbedekking in de handel verkrijgbaar. De meest gebruikte zijn PVC en EPDM.


EPDM


EPDM is de afkorting van "Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer" en heeft elastische/rubberen eigenschappen. Het is dus een uiterst soepel materiaal waardoor het zeer geschikt is voor vrijwel elk dak. EPDM kan met grote stukken in één keer gelegd worden, tot wel 1000 m² per keer waardoor er geen naden meer aanwezig zijn. Lekkages worden hier tot een absoluut minimum beperkt.


De voordelen van EPDM zijn:


  • Blijvend elastisch onder vrijwel alle weersomstandigheden en temperaturen
  • Wordt niet aangetast door ozon of UV straling
  • Ongevoelig voor zuren, logen of zouten.
  • Zeer elastisch
  • Duurzaam
  • Ongevoelig voor micro-organismen

PVC Dakbedekking


Dakbedekking gemaakt van pvc is net als EPDM erg duurzaam. De levensduur van PVC is minimaal 30 jaar. Het kan gebruikt worden voor veel verschillende soorten taken zoals platte en hellende daken, daktuinen, dakterrassen en parkeerdaken. PVC is bestendig tegen UV-straling en micro-organismen.


Bij het leggen wordt er niet met een brander gewerkt waardoor het een zeer brandveilig een methode is. Denkt hierbij aan het werken met een rieten kap.


Voor het onderhouden en aanleggen van een kunstof dak is een ervaren dakdekker nodig onder wiens specialiteit dit valt Met name het voorkomen van lekkages aan uw kunstof dak is een van de voornaamste redenen om deze vakman in te schakelen. Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor een deskundige aanleg en onderhoud van uw kunststof dak. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat ik verwacht van de ervaren dakdekker voor uw kunststof dak en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Dakdekker nodig voor uw kunstof dak? Vraag hier een passende offerte aan.