Ongedierte, niemand houdt ervan, maar het is niet altijd te voorkomen. Belangrijker is de vraag hoe je er van af komt als het probleem eenmaal is gesignaleerd. Goede ongedierte bestrijding is dan essentieel. Niet alleen om het probleem snel op te lossen maar ook voor advies om te voorkomen dat het weer terugkeert. Een goede ongediertebestrijdingsdienst doet dus meer dan enkel het probleem oplossen. In Nederland kennen we een aantal insecten die met regelmaat voor overlast kunnen zorgen, met name indien de temperatuur wat gaat stijgen

 

Houtworm

Heeft u last van houtworm? Gaatjes in het hout en vers boormeel duiden op de aanwezigheid van houtworm. Hout kan hierdoor verzwakken of zelfs instorten. Tijdig inschakelen van een specialist kan erger voorkomen.

Zilvervisjes

Zilvervisjes zijn kleine, snelle zilverkleurige diertjes die voornamelijk te vinden zijn in het toilet, de douche of in de keuken. Er zijn zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes. Papiervisjes brengen schade aan schilderijen, boeken of papier aan en ovenvisjes eten voedsel en kleding. Zilvervisjes zijn onhygiënisch en kunnen voedsel besmetten met de kiemen die aan hun poten kleven.

Mieren

Ook mieren vormen vaak overlast in huis. Soms zijn het er enkelen, die kunt u vaak zelf bestrijden door middel van bijvoorbeeld een mierenlokdoosje. Maar als er een ware invasie is, kunt u het bestrijden beter over laten aan een professionele ongediertebestrijder.

Vlooien en luizen

Vlooien en luizen komen vaak voor in ruimten waar ook honden en katten aanwezig zijn. Vlooien kunnen (tussen)gastheer zijn voor lintwormen, jeukende beten veroorzaken (ook bij mensen) en ziektes overdragen.

 

 

Ongediertebestrijding zoals de bestrijding van insecten is echter niet altijd iets wat alleen maar voor de particulier noodzakelijk is, ook bedrijven kunnen hiermee te maken krijgen. Met name de ongewenste aanwezigheid van verschillende insecten kan voor veel narigheid zorgen. Niet alleen muizen, maar ook insecten in kantoren, kantines en restaurants zorgen niet alleen voor overlast maar kunnen ook kortsluiting veroorzaken.

 

Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties kunnen bepaalde problemen met insecten laten inventariseren teneinde een bestrijdingsplan samen te stellen. Hierdoor neemt het woongenot van de leden en/of huurders toe. Ook wanneer er insecten om gebouwen gesignaleerd worden kunt u een afspraak maken voor een gedegen bestrijding van het probleem. 

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor ongediertebestrijding. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen en geeft u een indicatie van het probleem. Vervolgens verstuurt u het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven die zich bezig houden met ongediertebestrijding in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger. 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Insectenplaag? Schakel tijdig een bedrijf in voor de bestrijding hiervan. Vraag vandaag nog uw offerte aan.