Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan op verschillende wijzen:

 

 

 

Juist om de gevel na het reinigingsproces is topconditie te brengen en te houden is het zinvol om de gehele gereinigde gevel te impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. U kunt in de meeste gevallen uw gevel laten impregneren door hetzelfde bedrijf wat ook de reiniging van uw gevel verzorgt.

 

Uitstraling en levensduur

 

Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, omdat het daardoor in een betere staat verkeert.

 

Gevelrenovatie

 

Is uw gevel zodanig beschadigd dat reiniging geen oplossing meer is? Dan kunt u nog kiezen voor gevelrenovatie. Voor gevelrenovatie kan worden geopteerd indien er schade is opgetreden aan de gevel, denk hierbij aan scheuren in de muur of voegen die het begeven. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden aangezien renovatie duurder kan uitvallen als de wand ernstig beschadigd is. Wees er dus op tijd bij. Let bij gevelreiniging goed op de kwaliteit die het bedrijf levert, een renovatie van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat er op korte termijn weer renovatie is vereist.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor deskundige gevelreiniging en gevelrenovatie.  Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen zijn ten aanzien van gevelrenovatie of gevelreiniging en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse leveranciers in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

Uw gevel laten reinigen tegen een aantrekkelijk tarief? Vraag hier uw offertes aan.