Glasvezelbehang, glasweefsel behang, glasvlies behang het zijn allemaal verschillende namen voor een speciaal soort behang. Glasvezel behang is namelijk gemaakt van glasvezels die op een speciale manier geweven of geperst worden, waardoor er een zeer sterk behang ontstaat. De geperste behangen worden glasvlies behang genoemd. Deze zijn iets dunner dan de glasvezel behangen en zijn vaak strak en egaal afgewerkt. De geweven modellen zijn glasvezel of glasweefsel behangen die met een structuur komen. Een visgraat-, ruit-, blok- en zigzagmotief behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Glasvezel behang is alleen in wit verkrijgbaar, doordat het gemaakt wordt van vezels. Maar dit behang is zeer makkelijk overschilderbaar met latexverf, waardoor je een eigen persoonlijke look kunt creëeren. En die structuur blijf je gewoon zien, ook na het overschilderen. Daarnaast heeft glasvezelbehang nog meer voordelen:


  • het werkt geluidsdempend,
  • het is zeer sterk,
  • het behang is veelvuldig overschilderbaar,
  • het verbergt oneffenheden,
  • het is brandveilig,
  • het is eenvoudig te reinigen.

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor glasvezelbehang. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan voor welke ruimtes u glasvezelbehang nodig heeft, het aantal vierkante meters en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent glasvezelbehang. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.


Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Glasvezelbehang tegen de scherpste prijs? Vraag hier een passende offerte.