De tijd dat glas in lood enkel in kerken werd gebruikt ligt al weer ver achter ons. Ook in moderne woningen komt glas in lood goed tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan glas in lood wat verwerkt is in deuren zoals een voordeur of keukendeur. Door glas in lood in je woning te verwerken geef je de woning meer warmte en persoonlijkheid.


Glas-in-lood is een oude techniek en een mooi ambacht. Stukken gekleurd of gebrandschilderd glas worden naar de gewenste voorstelling gesneden en gezet in H-vormige loodprofielen, die op de punten waar zij elkaar kruisen aan elkaar worden gesoldeerd. Zo wordt een mooi glas-in-lood raam geboren. Om het raam waterdicht te maken wordt tussen de loodprofielen en het glas kit aangebracht. De loodprofielen kunnen – voor versteviging - van een stalen kern en/of roedes worden voorzien.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor advies om glas in lood in je woninginrichting toe te passen. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen zijn voor uw interieur en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse leveranciers en adviseurs in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

Glas in lood verwerken in je inrichting? Vraag hier om een passende offerte