Gevelreiniging


Gevelreiniging en (voeg)renovatie zijn uitstekende opties om het pand weer in een nieuw jasje te steken. Als de gevel van uw woning of bedrijfspand al een paar jaar oud is, kan de gevel behoorlijk vervuild raken. Dit gebeurt steeds sneller en vaker door agressieve stoffen in het milieu. De duurzaamheid van de materialen wordt beïnvloed en de vervuiling kan op den duur zelfs schade aanrichten. Om bij reiniging/renovatie de beste methode te kiezen voor het behandelen van uw gevel is specifieke kennis noodzakelijk.


Voegrenovatie


Met name bij oudere gevels zien we vaak dat het voegwerk in de loop der jaren verslechterd. Wanneer uw voegwerk beschadigd is kan vocht van buitenaf het metselwerk beschadigen. Voor de duurzaamheid van een gevel is het dus zeer belangrijk dat het voegwerk in goede staat verkeerd. Het vernieuwen van uw voegen geeft uw gevel niet alleen een nieuw uiterlijk, het voorkomt dus ook verdere schade!

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor deskundige gevelreiniging en gevelrenovatie.  Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen zijn ten aanzien van gevelrenovatie of gevelreiniging en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse leveranciers in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

Gevelreiniging of gevelrenovatie? Vraag hier om een offerte.