Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.


Reinigen met stoom:

Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling door groene verkleuring door bijvoorbeeld  mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.


Chemisch reinigen:

Bij deze methode wordt er een chemisch reinigingsmiddel op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.


Stralen:

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.


Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor deskundige gevelreiniging en gevelrenovatie.  Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen zijn ten aanzien van gevelrenovatie of gevelreiniging en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse leveranciers in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

U overweegt de gevel van uw woning eens goed re reinigen? Vraag hier een passende offerte aan.