Heeft u last van schimmelvorming of tocht? Maar heeft uw woning of bedrijfspand geen spouw? Dan kan gevelisolatie dé oplossing zijn!Bij gevelisolatie wordt uw woning voorzien van een isolatielaag, dit is mogelijk zowel van buitenuit als van binnenaf.  De isolatielaag wordt direct tegen de buitenkant van de binnenspouwblad aangebracht.  Een huis zonder gevelisolatie verliest veel warmte. De verwarming slaat vaker aan, waardoor er meer gas verbruikt wordt. Gevelisolatie wordt toegepast bij woningen of bedrijfspanden waar geen spouw aanwezig is. 

 

Gevelisolatie is aan de buitenkant van het huis aan te brengen, maar ook vanuit binnen met voorzetwanden. Voor de buitenkant kunt u kiezen voor isolatie met sierpleister of gevelbekleding. Dit wordt tegen de buitenmuur van de woning aan geplaatst. Vanuit de binnenkant zijn er met voorzetwanden drie mogelijkheden:

 

  1. Het gebruik van isolatiemateriaal en een voorzetwand van gipsplaat.
  2. Het plaatsen van meerdere lagen warmtereflecterende folie met luchtspouw.
  3. Het plaatsen van kant-en-klare panelen van hardschuim isolatieplaten.

 

Wat levert gevelisolatie op?

 

  • U kunt gemiddeld € 570,- aan stookkosten per jaar besparen.
  • Een comfortabelere woning.
  • Minder vochtproblemen.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor het laten aanbrengen van gevelisolatie voor uw woning. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de door u gewenste gevelisolatie en u verstuurt het formulier. Vergeet vooral niet te informeren naar de mogelijke besparing in uw specifieke situatie.Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger. 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Uw woning echt goed isoleren doet u met gevelisolatie. Begin vandaag al met besparen en vraag hier uw offerte aan.