Een van de goedkopere soorten papierbehang is duplexbehang. Het zijn twee lagen papier op elkaar geperst. Het is meestal wat goedkoper dan de andere soorten behang, maar ook wat lastiger goed te verwerken.
Het is bijvoorbeeld vrijwel onmogelijk om papierbehang naadloos te verwerken omdat het behang tijdens het verwerken uitzet en later bij het drogen weer krimpt. Hierdoor ontstaan vrijwel altijd naden vooral bij donkere kleuren is dat goed zichtbaar. Om die reden wordt er steeds minder papierbehang ontwikkeld omdat er inmiddels betere alternatieven zijn die wel naadloos verwerkbaar zijn.


De meeste papierbehangcollecties zijn kindercollecties, maar er is ook een aantal klassieke uni behangcollecties van papier.


Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor duplexbehang. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan voor welke ruimtes u duplexbehang nodig heeft, het aantal vierkante meters en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent duplexbehang. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.


Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

 

Concurrerende aanbieding voor duplexbehang? Vraag vandaag nog offertes aan.