Dakpannen, leien en tegels zijn voorbeelden van materialen voor uw dakbedekking. Ook de mate van helling is bepalend voor het soort dakbedekking.


Keramische dakpannen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor een dak dat een te kleine hellingsgraad heeft in verband met waterafvoer van regenwater.


Dakpannen zijn er grof gezien in twee soorten:


  • keramische dakpan (gemaakt van gebakken klei);
  • betonnen dakpan (fijn beton, bestaande uit zand en cement).
  • tegelpan  (dit is een betonnen dakpan maar dan zonder golving).

Voor het onderhouden en aanleggen van een dak met raditionele dakpannen is een ervaren dakdekker nodig onder wiens specialiteit dit valt. Met name het voorkomen van lekkages aan uw dak is een van de voornaamste redenen om deze vakman in te schakelen. Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor een deskundige aanleg en onderhoud van uw dak. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat ik verwacht van de ervaren dakdekker voor uw dak en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger.

 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Eeen ervaren dakdekker? Die vindt u hier door het aanvragen van een passende offerte