Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen is dit de allerbelangrijkste stap naar een lage energiefactuur. Een isolatiedikte van 15 cm wordt warm aanbevolen. Meer is uiteraard ook goed!

 

Als u kiest voor dakisolatie dan kan u kiezen uit verschillende soorten. Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden om uw dak te isoleren. De verschillen zitten hem vooral in de r-waarde. Dit wordt ook wel de isolatiewaarde van het materiaal genoemd. Het is belangrijk om te kiezen voor minimaal een r-waarde van 1,3 om voldoende rendement uit uw investering te halen. De keuze van het materiaal is ook afhankelijk van het type dak dat u heeft. Bij sommige daken kan u bepaalde type isolatie misschien helemaal niet plaatsen. De dakisolatie prijzen zijn voor een groot deel afhankelijk van het type isolatie dat u uitkiest.

 

Via 123offerte-aanvragen.nl heeft u de mogelijkheid om simpel en snel offertes aan te vragen voor het laten aanbrengen van dakisolatie voor uw woning. Het enige wat u hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Daar geeft u precies aan wat uw wensen en verwachtingen zijn ten aanzien van de door u gewenste dakisolatie en u verstuurt het formulier. Daarna ontvangt u van diverse bedrijven in uw regio kwalitatief goed onderbouwde offertes omtrent uw aanvraag. Het maken van een goede keuze op basis van prijs en kwaliteit is dan een stuk eenvoudiger. 

 

Heeft u een ander soort bedrijf nodig of een specifieke offerteaanvraag bekijk dan het bedrijven en klussen overzicht

Effectief besparen op uw energiefactuur? Vraag vandaag nog een offerte aan voor dakisolatie.